Untitled 4

Jakab Pétert és feleségét a Világbékében vettük észre

Jakab Pétert és feleségét, aki a minap állította át egyedülállóra Facebook-profilját, a Világbéke étteremben kaptuk lencsevégre. Helyválasztásuk stílusos.

Ripost információi szerint egyébként Jakab Péter már a karácsonyi ünnepeket sem töltötte családja, felesége és három fia körében, miután kiderült, hogy kettős életet él: eljátssza a parizert, pirosaranyat evő szegény vidéki fiút, miközben havi 6 millióból gazdálkodik, kamulakást fizettet százezrekért az Országgyűlés Hivatalával, családtagjai pedig sorban veszik az ingatlanokat Kelenföldön. Ráadásul folyamatosan erkölcsről, keresztény értékekről papol, miközben esténként titkos élettársához érkezik bőrönddel, másnap délelőtt pedig saját kapukulccsal távozik az egész éjjel a ház előtt parkoló szolgálati autójával…

Acab82e5070541c39a4072695743a80f

Mint arról korábban beszámoltunk, az év végén sokakat meglepett Jakab Péter felesége, aki közösségi oldalán egyedülállóra változtatta családi státuszát. Mindez ugyan azóta már nem látható a Facebookon, ám ennek ellenére aligha tévedésről van szó. A Blikk ugyanis kiszúrta: noha Jakab Péter egy december 29-i fotóján még jól láthatóan jegygyűrűt visel, pár napja, az ATV Start vendégeként már jegygyűrű nélkül volt látható.

Oszd meg ha tetszett!

Share on facebook

3 válasz

  1. Sziasztok! A Vadhajtások.hu szerkesztősége érdeklődni szeretne, hogy a Jakabról készült fotó az étteremben az mikori pontosan? Szívesen átvennénk a cikket, amennyiben tegnapi képről van szó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük